лого Хотел Панорама Доспат

Информация

17 Kaval Tepe Str., 4831 Доспат

panorama_dospat@abv.bg

посещения: 14 225

Свали

За Контакти

Развлечения Хотели

Описание:Хотел Панорама Доспат 

За нас

Хотел Панорама в Доспат се намира в непосредствена близост до градския парк с т. нар. „Алпийска пътека“, където са разположени всички съществуващи чешми на територията на общината с кратки описания на тяхната история. На 200 м се намира спортна зала с басейн, баскетболно и футболно игрище. На 1500 м е новоизградената еко пътека за разходки и нощно време, тъй като е осветена. Гледката, която се разкрива от хотела е несравнима, единствена и уникална. Вижда се целия язовир, който е с дължина 18 км и планините Рила, Пирин и Родопа. Предимство за гостите е и близостта до Ягодинската пещера, Дяволското гърло и Триградското ждрело. На 5 км се намира друга забележителност Водопад в с. Късак и горската библиотека.

Удобства

Хотелът предлага цифрова телевизия и интернет, покрит и охраняем паркинг.

Ресторантът предлага винаги прясна Доспатска пъстърва, родопски ястия. През летния сезон има обедно меню – дву и тристепенно. Ресторант – градината дава възможност на клиентите да се насладят на хубавата гледка и вкусните ястия. Храната е винаги прясно приготвена с продукти от местни производители.
За хората с хоби риболов язовира дава възможност да задоволят желанията с богат улов.

Погрижете се за Вашата почивка!

Семеен хотел Панорама в град Доспат е прекрасното място за настаняване на гости ценители на панорамната гледка към язовир Доспат. Хотелът се отличава със стилен интериор, съвременно обзавеждане и професионално обслужване.

В хотела работи ресторант с 50 места и външна градина със 70 места. Докато хапвате и пийвате очите Ви съзерцават всяко движение на водата в язовира. Предлаганото меню е предимно от родопската кухня. Към ресторанта е обособен битов кът за малки групи.

Във всяка стая има кабелна телевизия, мини бар, безжичен интернет и тераса с пряк изглед към язовир Доспат / с изключение на 2 стаи тип спалня /. Всички тераси са оборудвани с маси и столове.

Контакти

Рецепция

тел. +359 885 222 272

030 45 2183

e-mail: panorama_dospat@abv.bg

Адрес: 17 Kaval Tepe Str., 4831 Доспат

Споделете:

Подобни фирми