лого Хотел за кучета ДогЛенд, град София

Информация

гр. София, кв. Бояна, ул. "Васил Чекаларов" № 23

info@doglandhotel.com

посещения: 8 568

Свали

Социални Линкове:

За Контакти

Хотели Хотел за кучета

Описание:Хотел за кучета ДогЛенд, град СофияГолямата ни обич към кучетата ни вдъхнови да създадем този кът за весели игри, почивка, спортно-умствени занимания под ръководството на инструктор, нкп( начален курс на послушание- при желание на собствениците). 
 

Нашата основна задача е  Вашето любимо куче да намери своя втори дом в нашия хотел и да е щастливо всеки път, когато ни гостува. 
 

При нас любимците Ви няма да пребивават затворени в клетки, а ще се разхождат свободно в къщата, почиват в своите стаички или ще тичат и играят в големия ни и красив двор. Хотелът ни е разположен в подножението на Витоша и разполага с уютна борова горичка.

 

Условия:

Kучетата се настаняват самостоятелно или с други кучета в зависимост от тяхната възраст, размер, пол и темперамент. Това се отнася и за заниманията на двора. Те са под непрекъснато наблюдение, даже и през нощта във времето за сън, така че да сме сигурни, че всяко куче ще има възможност за пълноценна почивка. Настанени са комфортно в уютни, чисти и просторни стаички с удобни легла, винаги прясна водичка до себе си и заобиколени от играчки. Осигурен е индивидуален контакт на кучето с човек, особено през вечерните часове.
Вашето куче ще може да се чувства като у дома си не само през нощта, но и през деня. За по- темпераментните кучета е предвидена допълнителна активност с опитен треньор/апортиране, допълнителни активни разходки и тренировки/. При хубаво време те могат да прекарат целия ден в игри на двора. За активната им почивка разполагаме с богат асортимент топки и играчки.
За по-спокойните е гарантирана възможност за усамотяване и пълен релакс.
 

Хранене:

Когато дойде време за хранене ние не правиме компромиси! Обръщаме специално внимание на това, кучетата да получават балансирана и здравословна храна, най- висок клас. Режима на хранене, както и вида на храната ще съгласуваме с желанието на собственика.
 

Ако Вашето куче има специални изисквания, моля да ни информирате!
 

Имаме непрекъсната връзка с нашите ветеринарни лекари, които могат да дойдат незабавно при необходимост.

 

За спокойствието на собствениците, при желание е предвидена връзка с нас по телефон, Viber или Skype, за да бъдете осведомени как се чувства Вашия любимец. При желание може да видите Вашият домашен любимец в реално време на нашите камери, както и фотографии или видеофилми за спомен от неговата ваканция изкарана с нас. Доброто отношение, дългите разходки, игрите с приятели - това са все неща, които ще превърнат престоя му в една наистина весела ваканция.
През летните месеци се провеждат и разходки в Княжевската борова гора( при желание на собствениците). Във вторник и петък се провежда  НКП ( начален курс за послушание).
 

Задължителни изискваня към кучетата са:

  • да бъдат здрави към момента на настаняването им
  • да имат валиден паспорт и да имат направени годишни ваксинации
  • да са обезпаразитени ( вътрешно през последните два месеца и външно през последния месец). /Препоръчваме използването на ампули като Фронтлайн или Адвантикс. Могат да бъдат поставени и при нас./
  • да не бъдат агресивни към другите кучета или хора и добре социализирани.

За да се запознаете с нашите условия, които предлагаме, препоръчваме Ви да ни посетите на място предварително. Ще можем да се запознаем и да си поговорим за Вашия любимец, за неговия характер, навици, начин на хранене.

 

Ще ни намерите на:

Адрес: гр. София, кв. Бояна, ул. "Васил Чекаларов" № 23

Телефон: +359 878 928 470; +359 899 528 877;

Имейл: info@doglandhotel.com

Уеб сайт: www.doglandhotel.com

Споделете:

Подобни фирми