лого Къща за гости Дева - Несебър

Информация

Несебър, ж.к. Черно море 3, №25 Б

diana_lakova@abv.bg

посещения: 15 982

Свали

За Контакти

Къщи за гости Почивки в България Хотели

Описание:Къща за гости ДЕВА 

Къща за гости ДЕВА се намира в новия жилищен комплекс на Несебър разположен между с.Равда и Несебър. Сградата се намира на около 15м. от гравния път Равда - Несебър, където е и автобусната сперка, в южната част на комплекса, на около 200м от плажа. Къщата за гости разполага със седем апартамента, от които 4 малки апартамента и 3 големи.

Малките апартаменти се състоят от дневна с кухненски бокс, една спалня, баня и тоалетна и тераса. В дневната има холова гарнитура като дивана е разтегателен, а в спалнята има спалня, не отделни легла.

В големите апартаменти има дневна с кухненски бокс, две спални , баня с тоалетна и тераса. В дневната диваните са ъглови, също се разтягат, но не са много удобни за двама души, в едната спалня има две отделни легла, а в другата спалня има спалня.

Във всички апартаменти има напълно оборудвани кухни с хладилник, вградени котлони и фурни, както и климатици. В близост до сградата има няколко магазина за хранителни стоки.

Къщата се намира на около 3 км. от старата част на Несебър и на около километър от централната част на новата част на Несебър и на около 5 км. от центъра на к.к."Слънчев бряг".

Апартаментите се почистват всекидневно. Районът е много тих и подходящ за почивка на семейства с деца.

 

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Споделете:

Подобни фирми