лого Къща-Вила Вълчаница

Информация

с. Добростан, ул."Вълчаница" 3

stoyanov_79@yahoo.co.uk

посещения: 19 644

Свали

Социални Линкове:

За Контакти

Къщи за гости Почивки в България Развлечения

Описание:

 Къща-Вила Вълчаница 

Вила Вълчаница е едно прелестно място с разположение в Източни Родопи, където можете да се отдадете на релакс и заслужена почивка.

 

Вилата разполага с 6 спални, 3 от които са за двама човека, а останалите 3 за трима, като към спалните има 3 бани. На разположение на гостите са напълно обзаведена кухня с кухненски бокс, Wi-Fi, хол с телевизор, механа с телевизор (капацитет на механата до 20 човека), камина, детски кът за малките посетители, паркинг и лятна градина, която е неописуемо красива и в допълнение с барбекю, което да използвате, когато Ви се прииска.

 

Село Добростан, където се намира къщата, ще Ви предложи прекрасни гледки. Едно от най-големите предимства на почивката в този край, е че предлага много и все интересни места, които да разгледате. В близост ще откриете хижа "Марциганица" (1412 м. нв), също така много пещери, като „Топчика“ с дължина 727 м., „Иванова дупка“-695 м., „Хралупата“-311 м., „Ямата“-183 м., „Бисерна“-123 м., „Олимпииската“-98 м., „Хайдушка пещера“, „Ледницата“ и др. Предпочитана дестинация и в непосредствена близост са и местностите Беланташ, Кръстова гора, както и биосферният резерват Червената стена.

 

С надморска височина от 1200 метра, село Добростан осигурява и на любителите на по-екстремните преживявания възможността да изпробват усещането от делта и парапланеризма.

 

Свържете се с нас:

Адрес: с. Добростан, ул."Вълчаница" 3
Имейл: stoyanov_79@yahoo.co.uk
Телефон: +359 892 981 008

 Заповядайте! 

Споделете: